keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Asemapiirros uusiksi

Kesäkuun alkupuolella tuli uutta tietoa rakennuslupamme käsittelyvaiheista. Lupakäsittelymme on viivästynyt, kun Jyväskylän rakennusvirastolla on ollut käynnissä pienimuotoinen projekti, jossa on etsitty vanhoja epäselviä tai rakennusluvattomia kiinteistöjä. Tarkastaja oli käynyt meidänkin mökkitontilla ja todennut mm. asemapiirroksemme olevan virheellinen olemassa olevien rakennusten osalta. No tuli oltua kevättalvella huolimaton, kun annoimme suunnittelijalle pohjaksi vanhan asemapiirroksen, jossa kyllä tiesin vanhojen rakennusten olevan väärillä paikoilla. No tuolla kuitenkin oli, joskus tontille rakennuslupakin saatu.

Maija tekikin suuren työn, kun kävi viikonloppuna mittaamassa rakennukset kohdalleen. No nyt on asemapiirros päivitetty ajantasalle. Mahtaakohan lupapäätöksiä viimein tulla.

Ylä

Piirroksesta näkyy hahmottelemani “liikenneympyrä”. Pohdittavaa on vielä olisiko sittenkin helpompaa ja maisemaa vähemmän muuttavaa, kaivaa vesijohto ylös mäkeen nykyistä polkulinjaa pitkin, sitä leventäen ja nykyisiä polun varren valoja ja sähkölinjoja siirtäen.